Hírek

Zöldgazdasági Tudásközpont: új webinársorozat indult magyar jógyakorlatokról

Zöldgazdasági Tudásközpont: új webinársorozat indult magyar jógyakorlatokról

Zöldgazdasági Tudásközpontunk újabb webinársorozatot indított, ezen alkalommal magyar klíma- és környezetvédelemmel foglalkozó szervezeteket, illetve projektjeiket mutatjuk be. Az első előadás során Vásárhelyi Csenge humánökológus kolléganőnk ismertette az általa vezetett LIFE-CLIMCOOP projektet. A résztvevők részletes betekintést kaptak a pályázat benyújtásának körülményeiben, illetve a projekt szakmai tevékenységeibe. Az előadás rendkívül hasznosnak bizonyult, így igény esetén újra műsorra tűzzük azt. Látogassanak el a projekt honlapjára: https://life-climcoop.hu/projekt/

Legfőbb célunk, hogy minél szélesebb körben tudjuk megszólítani a nyugat-balkáni régió érdekeltjeit, beleértve a kormányzati döntéshozókat, az energiaszektor szereplőit, valamint a szakmai és civil szférát is. A részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linken tudnak jelezni:

https://docs.google.com/forms/d/1Y4IrYYJB-uzHOGeqAQgzZt9CBjw8yre6IPmwfmGD2KQ/edit#responses

Az előadássorozat soron következő két témája:

  1. Water MiniLab – Energia- és vegyszermegtakarítási lehetőségek a szennyvízkezelésben – 2023. április 13.
  2. Döntéstámogató tevékenységek és ágazati sebezhetőségi értékelési eszközök és azok lehetséges alkalmazhatósága a nyugat-balkáni országokban – 2023. április 20.
Széchényi 2020