Hírek

A mai naptól elérhető a nyugat-balkáni klímavédelmi program újabb felhívása

Steiner Attila, körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár bejelentése nyomán a mai naptól elérhető a nyugat-balkáni klímavédelmi támogatási program soron következő, 4. felhívása (WBGC-2021/4). A régió klímavédelmi törekvéseit magyar részvétellel segítő, a Nyugat-Balkáni Zöld Központ Nonprofit Kft. (Zöld Központ) kezelésében megvalósuló program 400 millió forintos támogatási kerettel áll az érdeklődő vállalkozások, felsőoktatási intézmények és civil szervezetek rendelkezésére.

A WBGC-2021/4. sz. támogatási felhívás a nyugat-balkáni régió klímavédelmi projekt-előkészítő és kapacitásfejlesztő tevékenységeinek finanszírozására a mai naptól elérhető, benyújtási határidő 2021. december 20., 16 óra!

A támogatási felhívásra Magyarországon bejegyzett vállalkozások, felsőoktatási intézmények, kutatóközpontok, egyesületek, valamint alapítványok nyújthatnak be támogatási kérelmet a nyugat-balkáni régióban megvalósuló klímavédelmi hatásokkal rendelkező zöldgazdasági beruházás-előkészítő, kapacitásfejlesztő vagy üzleti tervezést elősegítő projektekre.

A támogatási felhívás elektronikus kitöltő felületének közeljövőben várható megnyitásáról a Zöld Központ közleményben tájékoztatja az érdeklődőket.

A teljes támogatási felhívás az alábbi linken érhető el: https://www.wbgc.hu/hu/tamogatasi-felhivasok/jelenleg-futo-felhivasok 

Széchényi 2020